Badem Göz Estetiği Nedir

Badem Göz Estetiği


Etkili ve güzel bakışlar herkesin tercihleri arasında yer alıyor. Her kadın ve erkeğin bakışlarının güzel olması dışarıdan fark edilmesini sağlıyor. Düşük olmayan göz kapakları, iri ve çekik gözlerin yapısının ve parlak gözaltları insanoğlunun güzelliğinin simgesini oluşturmaktadır.

  Badem göz estetiği nedir? Sorusu son zamanlarda sık karşılaştığımız soru haline geldi. Başta Hollywood starlarının yaptırdığı bu estetik operasyonu badem göz estetiği sık tercih edilen bir estetik haline geldi. Yapılan diğer estetik operasyonlarına göre farklıdır. 

Orta yaş gruplarında ki kişilerden daha çok 25 yaş ortalamasının tercih etmesidir. Yaşı gereği daha genç hastalara uygulanan bu operasyon gerekli sayıda ki saçların deriden çekilmesi gereken yöne 3-4 yıl ya da 6-8 yıl kalıcılığa sahip olan daha kalın ipler atılarak yapılır. Bu işlem Lokal anestezi altında yapılır. Ortalama 15-20 dakika sürüyor.

Badem Göz Estetiğini Kimler Yaptırabilir?


Son zamanları Türkiye’de başarılı estetik operasyonları yapılmaya başlandı. Bunlardan bir tanesi de badem göz ameliyatı. Badem göz estetiği nedir? Kimler yaptırabilir? Görsel olarak düşük göz yapısı bulunan kişilere uygulanan estetik bir operasyondur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Göz Kapağı Estetiği Nedir

Göz Altı Morlukları Nedeni